طرز تهیه کاپ کیک با خامه قنادی درنا
کاپ کیک یکی از انواع کیکهای تک نفره است که در قالبهای مخصوص کاغذی تهیه میشود و روی آن را با خامه، سس شکلات، خمیر فوندانت و انواع ژله و میوه تزیین میکنند....
آرد وبیکینگ پودر وجوش شیرین وپودر کاکائو ونمک را مخلوط وسه بار الک میکنیم. کره به دمای محیط رسیده وشکر را با همزن خوب میزنیم .تخم مرغ را دانه دانه بهمراه وانیل اضافه میکنیم .(بعداز هر تخم مرغ یک دقیقه هم میزنیم)خامه ونصف مواد خشک را اضافه وهم میزنیم. شیر وبقیه مواد خشک را اضافه وخوب میزنیمدرون قالب مافین کپسول گذاشته وتا دو سوم قالب را از مواد پر میکنیم.فر را با دمای ۱۸۰ درجه از یک ربع قبل گرم میکنیم وبه مدت تقریبی بیست دقیقه (بسته به دمای فر) کاپ کیکهارا میپزیم سپس خامه قنادی درنا رو با همزن فرم داده و روی کاپ کیک ها را با خامه تزیین میکنیم...